www.ysolutions.hu
Kezdőlap
Tisztelt Látogató!

Szeretettel köszöntjük lakásszövetkezetünk honlapján!

Bízunk abban, hogy honlapunk segítségére lesz Önnek abban, hogy jobban megismerhesse szövetkezetünket, szolgáltatásainkat, tájékozódhasson az ingatlanát érintő történésekről, eseményekről.

Fontos információk


Tűzvédelmi ellenőrzések!!!

2019-ben is  folytatódnak a Szombathelyi Katasztrófavédelmi Kirendeltség által történő átfogó tűzvédelmi ellenőrzések, a középmagas lakóépületeknél. A lakásszövetkezet kezelésében lévő épületek vonatkozásában, eddig 4 épület esetében vizsgálták (Oladi lakótelepen, Rohonci úton) az új Országos Tűzvédelmi Szabályzatban előírtak szerint, a tűzvédelmi szabályok betartását. Először a lakóépületek tűzvédelmi dokumentációjának vizsgálata történik, majd helyszíni ellenőrzés keretében győződnek meg a hő és füstelvezető berendezések állapotáról, működőképességéről, karbantartottságáról és jelöléséről. A tűzcsapok, száraz felszálló vezetékek elzáró szerelvényének zárhatóságáról, jelöléséről. A villamos berendezések kapcsolóinak, a közmű nyitó- és zárószerkezetének, a hő és füstelvezető, kezelő szerkezeteinek jelöléséről, valamint a vészkijáratok nyithatóságáról és jelöléséről. A lépcsőházi közlekedők, a tűzvédelmi és mentési útvonalak akadálytalanságáról. A közös helységekben történő tárolási szabályok betartásáról is meggyőződnek a szakemberek.

Felhívjuk a Tisztelt Lakóközösség figyelmét
a módosult Oszágos Tűzvédelmi Szabályzat előírásainak betartására: a társasházak menekülési útvonalain, azaz a lépcsőházban és a közlekedőkben virágok tárolása megengedett abban az esetben, ha az a menekülési útvonalat nem akadályozza. A virágtartók elhelyezhetők fejmagasság felett (min. 2 m) oly módon, hogy az a menekülési útvonalba nem lóg be. A mentésre figyelembe vett ablak elé virágot és egyéb tárgyat elhelyezni nem lehet. A meglévő előtéri vagyonvédelmi rácsok, ajtók nyithatóságát állandóan biztosítani kell. Az előtérben nem éghető anyagok és kerékpárok tárolása abban az esetben megengedett, ha azok a menekülési útvonalat nem szűkítik le. A menekülési útvonal akadálymentességét állandóan biztosítani kell, melynek szélessége legalább 1,1 méter.
Középmagas épületeknél a szemétledobó helyiségben semminemű tárolást nem szabad végezni, a szemétledobó helyiséget nem szabad bezárni, mivel a felszálló száraz tüzivíz vezeték itt található!!!
A tűzoltóság szúrópróbaszerűen ellenőrzi a házakat, ha szabálytalanságot tapasztalnak, akkor büntetnek. A bírság minimum: 60.000,-Ft-tól, akár 100.000,-Ft is lehet.


Oldal 6/9 « Előző    [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 ]    Következő »

Bemutatkozás | Általános adatok | Letöltések | Fontos információk | Elérhetőségek
Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Adatvédelem
Copyright © 2009. Bartók Béla Lakásfenntartó Szövetkezet. Minden jog fenntartva.
Naptár, névnap: 2019. június 16. Jusztin
A Klímabarát Otthon panelpályázatról

A befejeződött pályázati hőszigetelések óta, újabb korszerűsítési pályázatot nem írtak ki! 

Közérdekű elérhetőségek
Ügyfélfogadás:
Hétfő:             9:00 - 11:00
Kedd:              szünetel
Szerda:          9:00 - 11:00
Csütörtök:   13:00 - 16:30
Péntek:           szünetel
FIGYELEM! Aktuális híreink a Fontos információk ablakban

Friss és fontos híreket töltünk fel honlapunk kezdőlapjának Fontos információk ablakában!

Társasházaink, társasházi szolgáltatásaink
Itt közlünk hasznos  információkat társasházi épületeinkkel és társasházkezelési szolgáltatásainkkal kapcsolatban.
Lakóházkezelés és fenntartás
Épület karbantartási szolgáltatás nyújtása
Házfelügyelői és takarítási feladatok ellátása
Társasházkezelés, közös képviselői feladatok ellátása
Ingatlanok és reklám felületek bérbeadása
Épületek közös tulajdonban keletkezett hibáinak elhárítása, kijavítása